Haber

Azerbaycan-Türkiye Sağlık İş Forumu ve Fuarı'na Katıldık


Firmamız, Azerbaycan ile Türkiye tarafından Eylül ayında birlikte gerçekleştirilen Azerbaycan-Türkiye Sağlık İş Forumu ve Fuarı’;na katılmıştır. Her alanda stratejik iş birliği yaklaşımı çerçevesinde başlayan sağlıkta iş birliği atılımlarının bir etkinliği olan bu fuarda, iki ülkeden kamu görevlileri, sektör temsilcileri ve sağlık çalışanları bir araya gelmişler ve paneller, çalıştaylar ve çeşitli toplantılar ile deneyimlerini paylaşmışlardır.

Azerbaycan-Türkiye Sağlık İş Forumu ve Fuarı'na Katıldık

Bu fuar, sağlık sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getirmekte ve sağlık alanında yeni teknolojiler tanıtılmaktadır. Ürün ve hizmet sağlayan tedarikçi firmalar da ürün ve hizmetlerini sergilemektedir.

Firmamız, bu fırsatta istifa ederek, yeni ürünlerini tanıtmış ve tasarım sürecinde olan ürünleri hakkında bilgiler paylaşmıştır. Bu fuar sayesinde firmamız yeni bağlantılar kurmuş, yeni pazarlar keşfetmiş, yenilikleri yakından izlemiş ve işleri daha büyütecek imkanları tanımıştır.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.