Haber

Dozimetre Ölçüm ve Değerlendirme Laboratuvarımız Hizmete Girdi


Hastanelerin, sağlık kuruluşlarının ve laboratuvarların radyasyon içeren kısımlarında çalışan personel, belli bir radyasyona maruz kalmaktadır ve ilgili yasal düzenleme esasları uyarınca maruz kalınan radyasyon değerinin takip edilmesi gerekmektedir. Bu amaçla hizmet vermeye başlayan dozimetre ölçüm ve değerlendirme laboratuvarımızda, radyasyon türü ve radyasyon enerjisi hakkında ölçümler yapılmaktadır. Bu laboratuvarımızda, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu tarafından denetimler yapılmış ve dozimetri servisi uygunluk belgesi verilmiştir.

Dozimetre Ölçüm ve Değerlendirme Laboratuvarımız Hizmete Girdi

Söz konusu laboratuvarımız, Türk Standartları Enstitüsü hizmet yeterlilik belgesine ve TÜRKAK ISO IEC 17025 kapsamında akreditasyon belgesine dayanarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Laboratuvarımız ayrıca Avrupa Radyasyon Dozimetre Komitesi tarafından gerçekleştirilen karşılaştırmalı testlerden başarı ile geçmiştir ve uluslararası alanda kabul gören bir laboratuvar olmuştur.

Firmamız bu gelişmeler ile birlikte sağlık kuruluşları, endüstriyel firmalar ve radyasyon doz ölçme laboratuvarları gibi radyasyon doz takibinin yapıldığı tesislere komple çözümler sunmaktadır.

Firmamız özel ve resmi hastanelere, sağlık kuruluşlarına, çeşitli endüstri kuruluşlarına ve radyasyona maruz kalma riskinin bulunduğu tüm tesislere hizmet vermektedir.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.