Haber

EXPOMED Fuarına Katıldık


Firmamız, bu yıl 29’;uncusu düzenlenen ve Türkiye ile Avrasya’;nın en büyük sağlık ve medikal fuarı olan EXPOMED fuarına katılmıştır. Bu yıl Mart ayında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’;nde gerçekleştirilen fuara ziyaretçi akını olmuştur.

EXPOMED Fuarına Katıldık

Bu yılki fuarda özellikle “yeni tıbbi cihaz yönetmelikleri” ve “Tıbbi cihazlarda klinik araştırmalar” başlıklı sunumlar dikkat çekmiştir. Her yıl gittikçe artan sayıda yerli ve yabancı firmanın katıldığı bu fuara ilgi büyük olmuştur. 600’;den fazla firmanın katıldığı fuarda, tıbbi cihaz, ekipman ve yeni teknolojiler sergilenmiş ve bilimsel etkinlikler takip edilmiştir.

Firmamız da bünyesinde yer alan sarf malzemeleri, tıbbi malzemeler ve hastane ekipmanları ile fuarda yer almış ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmıştır. Bilimsel yöntemlerin ve medikal trendlerin izlendiği EXPOMED fuar dönemi boyunca ziyaretçilerin tüm sorularına cevap verilmiştir.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.