Haber

İç ve Dış Piyasada Satış ve Pazarlama Hizmetleri Gelişiyor


Firmamız çok sayıda devlet hastaneleri, özel hastaneler, üniversite hastaneleri, laboratuvarlar, aile hekimlikleri, medikal firmalar, klinikler ve çeşitli alanlarda faaliyet gösteren sağlık kuruluşları ile çalışmaktadır. Aynı zamanda bireysel talepleri de karşılamaya çalışmaktadır.

İç ve Dış Piyasada Satış ve Pazarlama Hizmetleri Gelişiyor

Genelde büyük kuruluşlar ile satış ve pazarlama ilişkileri ihale usulü ile yürütülmektedir ve firmamız ihale ve kamu yönetimi ilkelerini başarı ile sürdürmektedir. İhaleler takip edilmekte, siparişler alınıp sisteme girilmekte ve teslimata yönelik süreçler izlenmektedir.

Bu faaliyetlerin eksiksiz, kaliteli ve müşteri memnuniyeti ilkelerine uygun sürdürülmesi ile firmamız satış ve pazarlama birimi sorumludur ve bu birim hem yurt içi hem de satış ve pazarlama hizmetlerinden sorumludur. Bu birim özel ve resmi kuruluşlar ile temas kurarak mevcut ve yeni ürünlerin tanıtım ve satış faaliyetlerini sürdürmektedir.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.