Haber

Medikal Kalıp Tasarımında Öncülük


Firmamız birçok medikal ürün tasarımında olduğu gibi medikal kalıp tasarımında da sektörde öncü olmaktadır. Burada tasarım, enjeksiyon yöntemi ile yapılmaktadır. Bu yöntem endüstriyel üretimde gittikçe gelişmektedir. Plastik malzemeye istenen boyutlarda şekil verilmesi esasına dayanan enjeksiyon yöntemi ile medikal kalıp kullanılarak çok sayıda medikal ürünler üretilmektedir. Üretim tamamlandıktan sonra bu ürünlerin uygunlukları, ulusal ve uluslararası standartlara göre kontrol edilmekte, öngörülen testler yapılmakta ve pazara sunulmaktadır.

Medikal Kalıp Tasarımında Öncülük

Yeni bir kalıbın üretimi düşünülürken, kalıp tasarımı, geliştirme sürecinin önemli bir parçasıdır. Bu süreçte kalıplanmış parçanın şekli ve kalıbın yapılması ile ilgili süre, kalıplamanın döngü süresi üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir.

Kalıp tasarımı, döküm kalıplarının boyutlandırılması ve konumu, kesme kenarlarının boyutlandırılması, akış yardımcıları, soğutma ve boşaltım teknikleri gibi kalıplama başarısı için belirleyici bir faktördür.

Proje mühendisi haftalık düzenli toplantılar yaparak, kalıp planına uyumu kontrol eder ve kalıbın ilerleme seyrini görsel verilerle birlikte müşteri ile paylaşır. Ürün tasarımı için teknik resim veya numune üzerinden tasarım çıkarılır veya kalıp üretiminde yüksek hassasiyet esastır. Nihayet ölçüm raporları çıkarılır ve ürün testleri gerçekleştirilir.

Firmamız, katmanlı üretim teknolojilerindeki yetkinlik ve uzmanlığı takip etmekte ve bu alandaki en yeni teknolojilerin getirilmesi ve bu teknolojinin ürüne göre geliştirilmesi ile, beklentilere en uygun ürünü, en iyi kalitede sunmaktadır.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.