Haber

Medikal Ürünler İhracatı Büyüyor


Medikal ürünler pazarı, yüksek katma değer yaratma potansiyeli ile gittikçe yıldızı parlayan sektörlerden biridir. Medikal ürünler ihracatının yakın gelecekte 2 milyar dolara çıkması beklenmektedir. Geçen yıl bu sektörün ihracatı 775 milyon dolar olmuştur.

Medikal Ürünler İhracatı Büyüyor

Firmamız da bu hedefe ulaşmak çabası ile yurt dışı pazarlama çalışmalarına hız vermiştir. Öncelikle ülkemizin medikal ürünler sektöründe önde gelen 20 firması, Güney Afrika’;dan Nijerya ve Gana ziyaretleri ile ilk adımı atmışlardır. Bu ülkelerde ecza depoları ve medikal malzeme satan distribütörler yerlerinde incelenmiş ve hastane malzemeleri, hastanelerin kapasiteleri ve satın alma süreçleri gibi konularda faydalı görüşmeler yapılmıştır. Ayrıca ticarette zorunlu tutulan ruhsat belgelerinin temini konularında bilgi alınmıştır.

Bunun yanı sıra Eylül ayında, Güney Asya’;nın en büyük etkinliği olan CPhI Hindistan fuarına katlım sağlanmıştır.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.