Haber

Sarf Malzemelerinde Büyük Firmaların Distribütörü Olduk


Özellikle medikal ürünler arasında sarf malzemeleri faaliyetlerine ağırlık veren firmamız, önde gelen büyük üretici firmaların distribütörü olmuştur. Bu alanda bir yandan tüketicilerden gelen yeni talepler doğrultusunda bir yanda da firmamız tarafından belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda ana üretici firmalar ile sürekli bilgi alışverişi sağlanmakta ve ürün iyileştirme veya yeni ürün tasarım çalışmalarına destek verilmektedir. Bugün büyük firmaların bölge ve ülke distribütörü olarak çalışmalarımız devam etmektedir.

Sarf Malzemelerinde Büyük Firmaların Distribütörü Olduk

Bugün gelinen noktada, birçok medikal sarf malzemesi için artık firmamız kendi markasını oluşturma çalışmalarına ağırlık vermektedir. Üretimler öncelikle ülke içinde ve ülke dışında üretici firmalara yaptırılacak, daha sonraki aşamada firmamız üretim tesisleri kurarak kendi tesislerinde üretim yapacaktır. Sürdürülebilir bir başarının yakalanmasında, branşlaşmanın önemine inanan firmamız gelecekte bu konuda daha somut adımlar atacaktır.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.