Haber

Teknik Servis Hizmetleri Genişliyor


Satış sonrası teknik servis hizmetleri, firmamızın en çok önem verdiği bir konudur ve bu alanda gelişen teknolojilere uygun şekilde yeni yatırımlar yapılmaktadır. Özellikle hastanelere ve sağlık kuruluşlarına kurulan elektrikli ve elektronik medikal cihazlar için verilen teknik servis hizmetlerinin kalitesi, sürekliliğin sağlanması için önemlidir.

Teknik Servis Hizmetleri Genişliyor

Bu cihazlar beklendiği gibi çalışmaz veya olası arızalara anında müdahale edilemez ise hem hastaların tedavi süreci kesintiye uğrar hem de hastane veya sağlık kuruluşu zor durumda kalabilir.

Bu bakımdan firmamız bir yandan teknik servis alt yapısını geliştirirken bir yandan teknik servis çalışanlarının bilgi ve beceri seviyelerini yükseltmeye çalışmaktadır. Teknik servis çalışanlarımız, elektrik elektronik mühendisleri, biyomedikal mühendisleri ve biyomedikal teknikerlerinden oluşmaktadır.

Teknik servis hizmetlerimiz 7/24 esası ile verilmektedir. Cihazlar yerinde onarılamıyorsa, alınmakta ve işlerin aksamaması için onarım süresi boyunca bir yedek cihaz kuruluşa teslim edilmektedir.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.